foto

J.G. Devlin

  • nar. 8.10.1907
    Belfast, Irsko
  • zem. 17.10.1991 (84 let)
    Belfast, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Navždy a daleko
1991 Zázrak
1988 The Raggedy Rawney
1985 No Surrender
1983 Ill Fares the Land
1980 Sir Henry na panství Rawlinson
1972 Alf Garnett Saga, The
Innocent Bystanders
1970 Zúčtování
1969 Guns in the Heather
1963 Mít kam jít
The Comedy Man
1962 I Thank a Fool
1961 Attempt to Kill
Johnny Nobody
The Big Gamble
The Frightened City
1959 Darby O'Gill and the Little People
1956 Jacqueline
1955 Captain Lightfoot

TV seriály

1986 Bread (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
Travellers by Night (TV seriál)
1982 Father Charlie (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Grady (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Perils of Pendragon (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Man Outside (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 Me Mammy (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1965 Walrus and the Carpenter, The (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 One Step Beyond (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1988 Magical World of Disney, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky