foto

Libuše Billová

  • nar. 5.5.1934 (83 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole
1996 Kouzelný měšec
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1991 Šance jako hrom (TV film)
1989 Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
Úraz (TV film)
1987 Hauři
Vdova (TV film)
1985 Tři bratři (TV film)
1984 Skřivánek a sova (TV film)
1982 Období digitální (TV film)
Šťastný domov (TV film)
1979 O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
Požehnaný věk (TV film)
1977 Kufr plný nadějí (TV film)
1976 Alergie (TV film)
Záměna (TV film)
1975 Karty (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Vinaři (TV seriál)
Zápisník (S01E05)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Volavka (S01E02)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace