foto

Laura Marsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Journeyman - set dekoratér
2014 Mrs. Brown's Boys D'Movie - set dekoratér
2012 Suspension of Disbelief - set dekoratér
2011 Tyranosaurus - set dekoratér

TV seriály

2019 Giri / Haji (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 8 (E08) - set dekoratér
Epizoda 7 (E07) - set dekoratér
Epizoda 6 (E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2018 The Royals (TV seriál) - set dekoratér
With Mirth in Funeral and with Dirge in Marriage (S04E10) - set dekoratér
There's Daggers in Men's Smiles (S04E05) - set dekoratér
Seek for Thy Noble Father in the Dust (S04E03) - set dekoratér
další epizody (5)
2017 The Royals (TV seriál) - set dekoratér
To Show My Duty in Your Coronation (S03E10) - set dekoratér
O, Farewell, Honest Soldier (S03E09) - set dekoratér
In the Same Figure, Like the King That's Dead (S03E08) - set dekoratér
další epizody (6)
2016 The Royals (TV seriál) - set dekoratér
Our (Late) Dear Brother's Death (S03E04) - set dekoratér
Aye, There's the Rub (S03E03) - set dekoratér
Passing Through Nature to Eternity (S03E02) - set dekoratér
další epizody (7)
2015 The Royals (TV seriál) - set dekoratér
Taint Not Thy Mind, Nor Let Thy Soul Contrive Against Thy Mother (S02E07) - set dekoratér
Doubt Truth to Be a Liar (S02E06) - set dekoratér
The Spirit That I Have Seen (S02E05) - set dekoratér
další epizody (7)
Broadchurch (TV seriál) - set dekoratér
Episode 1 (S02E01) - set dekoratér
2012 Midnight Beast, The (TV seriál) - set dekoratér
Pro strach naděláno (TV seriál) - set dekoratér
2009 Je to soda (TV seriál) - set dekoratér
Epizoda 1 (S03E01) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky