foto

Šósuke Murakami

  • nar. 9.9.1963 (55 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Iššúkan Friends.
2011 Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (TV film)
2008 Akai ito
2007 Iči rittoru no namida Special (TV film)
2006 7-gacu 24-ka dóri no Christmas
2005 Denša otoko
Kūchū buranko (TV film)

TV seriály

2019 Mirror Twins (TV seriál)
Mirror Twins 2 (TV seriál)
2017 Hanzai Shokogun Season 1 (TV seriál)
Hanzai Shokogun Season 2 (TV seriál)
2014 Smoking Gun: Ketteiteki šóko (TV seriál)
2013 Karamázofu o kjódai (TV seriál)
Kazoku no uradžidžó (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
2010 Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2004 Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
2001 Sutaa no koi (TV seriál)
2000 Brand (TV seriál)
Saimin (TV seriál)
1998 Sommelier (TV seriál)
1996 Shouri no Megami (TV seriál)
1993 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Kagi no nai jume o miru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace