foto

Marc John Jefferies

  • nar. 16.5.1990 (30 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Equal Standard
2019 5th Borough
The Fearless Two
2017 The Fearless One
2016 Chocolate City: Vegas
Nerve: Hra o život
Pátá vlna
Supermodel
2015 Brotherly Love
Chapter & Verse
2014 Happy Baby
2013 Contest
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
Yelling to the Sky
2010 Beware the Gonzo
Pomalý Moe
2009 Herkules 3D
The Notorious B.I.G.
2008 Atentát na střední
Jackson Ward
2006 Držte krok se Steinovými
Whitepaddy
2005 Zbohatni nebo chcípni
2004 Spider-Man 2
2003 Charlieho andílci: Na plný pecky
Strašidelný dům
2002 Karamelka
Myšák Stuart Little 2
2001 Příšerky s.r.o.
2000 Cry Baby Lane (TV film)
1995 Ztracený Izaiáš

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Nesnesitelná ztráta (S07E10)
2015 Power (TV seriál)
Like We're Any Other Couple (S02E03)
No Friends on the Street (S02E02)
Consequences (S02E01)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Above Suspicion (S14E02)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
další epizody (8)
2008 Dexter (TV seriál)
Ano, jde to (S03E06)
Plavba za domovem (S03E05)
Náš otec (S03E01)
2006 3 libry (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Návrat do světa (S11E17)
2004 Fatherhood (TV seriál)
Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Crime and Punishment: Part 2 (S04E10)
Crime and Punishment: Part 1 (S04E09)
To Protect... (S04E03)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Honor Code (S06E06)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nocturne (S01E21)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky