foto

Karol Urban

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Penzion osamělých srdcí
2017 #REALITYHIGH
Akordy na kordy
Open Marriage (TV film)
Wicked Mom's Club (TV film)
2016 Director's Cut
2014 Muffin Top: A Love Story

TV seriály

2020 Gentefied (TV seriál)
Delfina (S01E10)
Tacos? Nikdy! (S01E09)
Ženská práce (S01E08)
další epizody (10)
Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
Zlomený šíp (S02E09)
Co se skrývá pod povrchem (S02E08)
další epizody (10)
Single Parents (TV seriál)
A Night of Delicate Frenching (S02E21)
Oh Dip, She's Having a Baby (S02E18)
The Angie-Man (S02E11)
Chirurgové (TV seriál)
Snowblind (S16E15)
A Diagnosis (S16E14)
Save the Last Dance for Me (S16E13)
další epizody (6)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Boomerang (TV seriál)
Trust (S01E10)
Us Too (S01E09)
Housekeeping (S01E08)
další epizody (10)
Do temnoty (TV seriál)
Tajemná Annie (S02E01)
Čistota (S01E12)
Školní duch (S01E11)
další epizody (5)
Single Parents (TV seriál)
Xander and Camille (S02E07)
Welcome to Hell, Sickos! (S02E06)
Sport (S02E05)
další epizody (16)
Station 19 (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (S02E16)
Always Ready (S02E15)
Friendly Fire (S02E14)
další epizody (9)
Chirurgové (TV seriál)
Let's All Go to the Bar (S16E09)
My Shot (S16E08)
Papa Don't Preach (S16E07)
další epizody (24)
2018 Do temnoty (TV seriál)
Tělo (S01E01)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (S01E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (S01E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (S01E12)
další epizody (14)
Station 19 (TV seriál)
Weather the Storm (S02E07)
Last Day on Earth (S02E06)
Do a Little Harm... (S02E05)
další epizody (16)
Nová holka (TV seriál)
Engram Pattersky (S07E08)
The Curse of the Pirate Bride (S07E07)
Mario (S07E06)
další epizody (8)
Chirurgové (TV seriál)
Blowin' in the Wind (S15E08)
Anybody Have a Map? (S15E07)
Flowers Grow Out of My Grave (S15E06)
další epizody (22)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Old Pueblo (S03E08)
Chicago Fire (TV seriál)
Who Lives and Who Dies (S05E11)
Chirurgové (TV seriál)
1-800-799-7233 (S14E09)
Come on Down to My Boat, Baby (S14E06)
Danger Zone (S14E05)
další epizody (22)
2016 Lonely and Horny (TV seriál)
Notorious (TV seriál)
Taken (E10)
Choice (E09)
The Burn Book (E08)
další epizody (10)
Kingdom (TV seriál)
No Sharp Objects (S02E20)
Late to Leave (S02E19)
Cut Man (S02E18)
další epizody (10)
Chirurgové (TV seriál)
Ty jsi nic neudělal (S13E09)
Místnost, kde se to děje (S13E08)
Proč mě chceš změnit teď? (S13E07)
další epizody (25)
2015 The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Traveling Alone (S02E10)
Living Down (S02E09)
Smoker (S02E08)
další epizody (10)
Chirurgové (TV seriál)
Co jsme ztratili v ohni (S12E08)
Něco proti tobě (S12E07)
To, co o mně nikdo neví (S12E06)
další epizody (24)
2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Riziko (S11E08)
Mohli bychom začít znovu, prosím? (S11E07)
Bez a konce a začátku (S11E06)
další epizody (20)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (12)
2010 Zabavení letadel (TV seriál)

Dokumentární

2018 The Mortified Guide (TV seriál)
2017 Breaking2 (TV film)
2015 Dino Costa: Truth Unscripted
2014 Na pokraji Aljašky (TV seriál)
2011 Aljaška: Poslední hranice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky