foto

Langston Fishburne

  • nar. 29.2.1988 (32 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lillith
2018 Ant-Man a Wasp
2017 Romeo and Juliet in Harlem
The Dunning Man
2011 Have a Little Faith (TV film)

TV seriály

2018 Tantalum (TV seriál)
Drápy (TV seriál)
Křižovatky (S02E08)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Vysoké sázky (S04E19)
2012 Family Time (TV seriál)
Vanessa & Jan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky