foto

Donny James Lucas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Lovecká sezóna: Strašpytel
2009 Reset
2008 Soulstice
Zlost
2007 They Wait
Zmatená duše
Závan smrti
2006 Hell Hath No Fury
Jako Mike 2
2004 Trýznění
2003 Prokletí (TV film)
2001 Bones
Láska a zrada (TV film)
Útěk z pekla (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Vigil, The
1996 For a Few Lousy Dollars
1993 Úctyhodná žena II (TV film)
1991 Přísně tajné prázdniny
1987 First Offender (TV film)

TV seriály

2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Foo Fighters (S01E05)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Iron Man: Obrněná dobrodružství (TV seriál)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lepší zítřky (S01E09)
2003 Smallville (TV seriál)
Vyhnanec (S03E01)
2002 Jeremiah (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Video kompilace

1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky