foto

Dave Arrowsmith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Apoštol Pavel
Stánek s polibky
2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
2010 Adventures of Daniel, The (TV film)
2007 Kitchen (TV film)
Legenda o mém synovi (TV film)
2005 Pod zeleným stromem (TV film)
2000 Losing It (TV film)

TV seriály

2020 Deadwater Fell (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
Graduation (S02E01)
2019 Whiskey Cavalier (TV seriál)
Česká spojka (E13)
Jedna jako druhá (E12)
Univerzitní utajení (E11)
další epizody (12)
Jamestown (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
další epizody (10)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (8)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (10)
2011 Case Histories (TV seriál)
Postcode (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
Mister Eleven (TV seriál)
The Old Guys (TV seriál)
2007 Rozpolceni (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky