foto

Michael Richards

  • nar. 24.7.1949 (69 let)
    Culver City, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jock
2007 Pan Včelka
2000 David Copperfield (TV film)
1997 Ještě blbější
Redux Riding Hood
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
Ellen's Energy Adventure
1995 Hrdinové mého dětství
1994 Rockeři
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Šišouni v New Yorku
1990 Ten kluk je postrach
1989 Behind the Scenes: 'UHF' (TV film)
Jak se dělá televize
1988 Bláznivá apokalypsa
1985 Transylvania 6-5000
1984 Americký mogul (TV film)
Dům Páně
1982 Lékařská akademie

TV seriály

2013 Kirstie (TV seriál)
2009 Larry, kroť se (TV seriál)
Seinfeld (S07E10)
The Table Read (S07E09)
The Reunion (S07E03)
2007 5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1998 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Finale (S09E22)
The Chronicle (S09E21)
The Puerto Rican Day (S09E20)
další epizody (12)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Strike (S09E10)
The Apology (S09E09)
The Betrayal (S09E08)
další epizody (22)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Andrea Doria (S08E10)
The Abstinence (S08E09)
The Chicken Roaster (S08E08)
další epizody (22)
1995 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Gum (S07E10)
The Sponge (S07E09)
The Pool Guy (S07E08)
další epizody (23)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Race (S06E10)
The Secretary (S06E09)
The Mom and Pop Store (S06E08)
další epizody (20)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Conversion (S05E11)
The Cigar Store Indian (S05E10)
The Masseuse (S05E09)
další epizody (21)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Byt či nebyt (S01E08)
Dinosaurové (TV seriál)
Wesayso ví nejlíp (S02E24)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pick (S04E13)
The Airport (S04E12)
The Contest (S04E11)
další epizody (24)
1991 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Red Dot (S03E12)
The Alternate Side (S03E11)
The Stranded (S03E10)
další epizody (22)
1990 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Stock Tip (S01E05)
Male Unbonding (S01E04)
The Robbery (S01E03)
další epizody (4)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
Good News, Bad News (S01E01)
1987 Marblehead Manor (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Fix (S02E18)
1983 Herndon (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Seinfeld Story, The (TV film)
1999 Celebrity Profile (TV seriál)
1995 Comedy Salute to Andy Kaufman, A (TV film)
1994 Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic, The (TV film)
1987 Choice Chance Control

TV pořady

2012 Comedians in Cars Getting Coffee (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1996 The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 First Annual Comedy Hall of Fame, The (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)
The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1987 Jonathan Winters: On the Ledge (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)

Hudební videoklipy

1996 'Weird Al' Yankovic: The Videos (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace