foto

Naturi Naughton

  • nar. 20.5.1984 (35 let)
    East Orange, New Jersey, USA

Biografie

Naturi Naughton, celým jménem Naturi Cora Maria Naughton se narodila 20. května 1984 v New Jersey. V pěti letech vstoupila do sboru, později chodila na katolickou školu a zpívala hymnu na několika akcích v New Jersey.

V roce 1999 spolu s Adrienne Bailon a Kiely Williams založily hudební skupinu 3LW (3 little women). Skupina byla velice úspěšná, prodalo se asi 1.3 milonů kopií jejich prvního alba s písněmi jako např. "No More" nebo "Playas Gon 'Play". Přesto v roce 2002 Naturi z kapely odešla. Později začala Naturi spolupracovat s Full Force na sólovém albu.

Naturi si zahrála například ve filmu NOTORIOUS, ale proslavil ji až film FAME, CESTA ZA SLÁVOU kde předvedla svůj dokonalý hlas a její singl Fame zbořil žebříčky hitparád.

Ludmila "pidulka" Rudová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Step Sisters
2013 Highland Park
Let the Church Say Amen (TV film)
2010 Šťastný los
2009 Fame - cesta za slávou
Four to the Floor
The Notorious B.I.G.
2008 Cash Rules

TV seriály

2018 Queen of the South (TV seriál)
La Muerte (S03E10)
Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (10)
2017 Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Acting Up (S01E09)
Life of Riley (S01E07)
The Cold Hard Truth (S01E06)
další epizody (8)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na kolenou (S04E10)
2002 The Nick Cannon Show (TV seriál)
2001 Taina (TV seriál)

Dokumentární

2015 Conversations with Cordell Capone
2001 Making of 'Jimmy Neutron', The (TV film)

Host

TV pořady

2018 Black Girls Rock! (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace