foto

Victoria Haralabidou

  • nar. 23.10.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hearts and Bones
2009 Požehnaní
Psyhi vathia
2008 Informátor (TV film)
2004 Nevěsty

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
2017 Pozůstalí (TV seriál)
The Book of Nora (S03E08)
Licence (S03E06)
Dobrý den, Melbourne (S03E04)
2016 Barracuda (TV seriál)
Deep Water (TV seriál)
Hyde & Seek (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2014 Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
2009 My Place (TV seriál)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
2007 East West 101 (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Dokumentární

2019 I Want to Make a Film About Women

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky