foto

Vincent Sheehan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2017 Jasper Jones
2011 The Hunter
2009 Prime Mover
2005 Malá ryba
2001 Mullet

TV seriály

2020 Operation Buffalo (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky