foto

Catherine Bruhier

  • nar. 31.5.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 I'll Follow You Down
The Best Man Holiday
1998 Shadow Builder

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Merrily We Ride Along (E20)
Kim's Convenience (TV seriál)
The Trollop (S04E01)
2019 Baskets (TV seriál)
Homemakers (S04E03)
Kim's Convenience (TV seriál)
Hit 'n' Fun (S03E12)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
She Hates Us (S02E11)
2015 Záměna (TV seriál)
We Mourn, We Weep, We Love Again (S04E14)
2013 Rookie Blue (TV seriál)
Pátek třináctého (S04E07)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Run, Jamie, Run (S04E03)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
This Is Your Life (S01E07)
2002 Frasier (TV seriál)
Tak řekl Frasier (S09E22)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Cloak and Dagger (E09)
So Shall Ye Reap (E05)
1997 Port Charles (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
I Coulda Been a Defendant (S03E03)
Eclipse (S03E02)
Burning Down the House (S03E01)
1996 Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
Red, White or Blue (S02E17)
The Duel (S02E16)
další epizody (10)
1995 Směr jih (TV seriál)
Bird in the Hand (S02E04)
The Witness (S02E03)
Vault (S02E02)
další epizody (14)
1994 Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
Chicago Holiday: Part 2 (S01E09)
Chicago Holiday: Part 1 (S01E08)
další epizody (9)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky