foto

Steven Essam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Smrtící úder - set dekoratér
2005 Přepadení 13. okrsku - set dekoratér
Zbohatni nebo chcípni - set dekoratér
2004 Resident Evil: Apokalypsa - set dekoratér
Ring volný - set dekoratér
2003 Honey - set dekoratér
2002 Lebky 2 - set dekoratér
Zákon gangu - set dekoratér
2001 Obžalovaná (TV film) - set dekoratér
2000 The Moving of Sophia Myles (TV film) - set dekoratér
Velmi nebezpečné známosti 2 - set dekoratér
1999 Jacob Two Two Meets the Hooded Fang - set dekoratér
Skutečně vražda? (TV film) - set dekoratér
1996 We the Jury (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2003 Pohřešovaní (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2002 Street Time (TV seriál) - set dekoratér
1998 Směr jih (TV seriál) - set dekoratér
Mountie on the Bounty: Part 2 (S03E13) - set dekoratér
Mountie on the Bounty: Part 1 (S03E12) - set dekoratér
Dead Guy Running (S03E11) - set dekoratér
1997 Směr jih (TV seriál) - set dekoratér
Perfect Strangers (S03E10) - set dekoratér
Asylum (S03E09) - set dekoratér
Spy vs. Spy (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
1996 Směr jih (TV seriál) - set dekoratér
Red, White or Blue (S02E17) - set dekoratér
Some Like It Red (S02E12) - set dekoratér
1995 Směr jih (TV seriál) - set dekoratér
Vault (S02E02) - set dekoratér
Letting Go (S01E23) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky