foto

Libuše Fanturová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Každý milion dobrý (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Atentát na jídlo (S03E26)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Matylda (S03E12)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Veselé Velikonoce (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace