foto

Jacques R. Marquette

  • nar. 26.1.1915
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 12.7.1999 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1988 What Price Victory (TV film)
1987 Nevěra (TV film)
1985 Bulvární plátek (TV film)
1982 Bare Essence (TV film)
1981 A Few Days in Weasel Creek (TV film)
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Power (TV film)
1978 Defection of Simas Kudirka, The (TV film)
Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 City, The (TV film)
Halloween with the New Addams Family (TV film)
Martinelli, Outside Man (TV film)
Ransom for Alice! (TV film)
Stopa škorpiona (TV film)
Telethon (TV film)
Šílený býk (TV film)
1976 Brinks: The Great Robbery (TV film)
Burnt Offerings
Dawn: Portrait of a Teenage Runaway (TV film)
Having Babies (TV film)
Law and Order (TV film)
Scott Free (TV film)
Secret Life of John Chapman, The (TV film)
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Home of Our Own, A (TV film)
Návrat do Macon County
1974 Betrayal (TV film)
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Last Angry Man, The (TV film)
Manhunter (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1972 Poldové
1971 Gatling Gun, The
The Impatient Heart (TV film)
1970 Christine Jorgensen Story, The
Triangle
1969 Elvis: Trable s děvčaty
Once You Kiss a Stranger...
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
Víc mrtvý než živý
1967 Průsmyk apačů
1966 Frankie a Johnny
1965 Arizona Raiders
Wild on the Beach
Winter A-Go-Go
1964 The Strangler
1963 The Young Swingers
1962 Trauma
Varan the Unbelievable
1961 Creature from the Haunted Sea
Flight of the Lost Balloon
War Is Hell
1960 Battle of Blood Island
The Last Woman on Earth
1959 Vědro krve
1958 Attack of the 50 Foot Woman
1957 Teenage Thunder
The Brain from Planet Arous

TV seriály

1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Odkaz (S01E01)
1983 Bare Essence (TV seriál)
Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 The Chisholms (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Wheels (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Sarge (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1964 Broadside (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)

Dokumentární

1976 Life Goes to the Movies (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1958 Teenage Monster

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace