foto

Enrico Oldoini

  • nar. 4.5.1946 (73 let)
    La Spezia, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Novodobá strašidla
2008 La fidanzata di papà
2004 13dici a tavola
Annin dům (TV film)
2002 Incompreso (TV film)
1999 Diavolo e l'acqua santa, Il (TV film)
1998 Podvodníček v ráji
1997 Obchod století (TV film)
1994 Miracolo italiano
1993 Anni 90 - Parte II
1992 Anni 90
1991 Vacanze di Natale '91
1990 Vacanze di Natale '90
1988 Botta di vita, Una
Bye Bye Baby
1987 Dva v sukních
1986 Yuppies 2
1985 Jeden horší než druhý
1984 Cuori nella tormenta

TV seriály

2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2006 Capri (TV seriál)
2005 Il giudice Mastrangelo (TV seriál)
2001 Vlny pokušení (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1997 Dio vede e provvede II (TV seriál)
1996 Dio vede e provvede (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1976 Velký strach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace