foto

Lukáš Pelč

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • ZOOM casting agency, s.r.o.
    Studenohorská 89
    841 03 Bratislava
    +421 948 111 402
    +421 948 111 403
    zoomcasting@zoomcasting.sk

Herecká filmografie

Filmy

2016 Učitelka
2015 Osudový okamih
2014 Moje povstanie.sk (TV film)
2013 Kandidát
2012 Immortalitas

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
Prebudenie (E11)
Prekvapenie (E08)
Únos (E06)
2014 Borgia (TV seriál)
1500 (S03E06)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace