foto

Andrew Clarke

  • nar. 1954
    Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 6 Plots
2002 Dalkeith
2001 Blondýnka (TV film)
1992 The Girl From Tomorrow (TV film)
1990 Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)
1988 Outback Bound (TV film)
1982 Sara Dane (TV film)

TV seriály

2015 Zádrhel (TV seriál)
Zázrak, nebo trest (S01E03)
2014 Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Ties of the Past (S02E08)
2011 Psanci na útěku (TV seriál)
2010 Čas zabíjet (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
2000 Změna je život (TV seriál)
Hungi Jury (S03E03)
1999 Crash Zone (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Vraní vražda (S01E14)
1998 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
A Son for a Son: Part 2 (S04E13)
A Son for a Son: Part 1 (S04E12)
Difficult Times (S04E11)
další epizody (13)
1997 State Coroner (TV seriál)
1996 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
A New Life: Part 2 (S03E20)
A New Life: Part 1 (S03E19)
Deliverance (S03E18)
další epizody (24)
1995 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Man and Boy (S02E15)
The Choice (S02E14)
The Reilly Gang (S02E13)
další epizody (15)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Splašené stádo (S01E13)
Láska si najde cestu (S01E12)
Osamělost Luka McGregora (S01E11)
další epizody (13)
1992 Skippy (TV seriál)
1991 The Girl from Tomorrow (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Gunslinger (S02E14)
1989 E Street (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
Submarine (S01E18)
1987 Rafferty's Rules (TV seriál)
1986 Sword of Honour (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
Neighbours (TV seriál)
Thousand Skies, A (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky