foto

Jun Guo

  • nar. 1.10.1968 (52 let)
    Xi'an, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Wo jiao Liu Yue Jin
2004 Klan létajících dýk
1993 Shen tong

TV seriály

2020 Bratři bojovníci (TV seriál)
The Sleepless Princess (TV seriál)
2019 Love and Destiny (TV seriál)
The Heaven Sword and the Dragon Sabre (TV seriál)
Unrequited Love (TV seriál)
2018 Legend of Fuyao (TV seriál)
2010 The Vigilantes in Masks (TV seriál)
2009 The Heaven Sword and Dragon Saber (TV seriál)
2006 Return of the Condor Heroes (TV seriál)
2003 Tian long ba bu (TV seriál)
1998 Shui hu zhuan (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Don't Lie to Your Lover (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky