foto

Nader T. Homayoun

  • nar. 27.11.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Noces d'or (TV film)
2009 Teherán
2000 C'est pour bientôt

Dokumentární

2015 Les pieds dans le tapis (TV film)
2010 Cercle vicieux
2006 L'Iran: une révolution cinématographique (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Noces d'or (TV film)
2009 Teherán

Dokumentární

2015 Les pieds dans le tapis (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Cinéma Iranien, la dernière vague (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky