foto

Michelle Pfeiffer

  • nar. 29.4.1958 (60 let)
    Santa Ana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Michelle Pfeiffer
    ICM
    9830 Wilshire Blvd
    Beverly Hills, CA 90212
    USA

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maleficent 2
2018 Ant-Man a Wasp
2017 Kde je Kyra?
Vražda v Orient expresu
matka!
Čaroděj ze země lží (TV film)
2013 Mafiánovi
2012 Lidé jako my
Temné stíny
2011 Šťastný Nový rok
2009 Chéri
Vzájemná objetí
2007 Hairspray
Hvězdný prach
Nestanu se tvojí ženou
2003 Sindibád: Legenda sedmi moří
2002 Bílý oleandr
2001 Jmenuji se Sam
2000 Pod povrchem
1999 Druhá šance
Sen noci svatojánské
Ztraceni v moři
1998 Princ Egyptský
1997 Prokletá farma
1996 Báječný den
Intimní detaily
Nezvaný host
1995 Nebezpečné myšlenky
1994 Vlk
1993 Věk nevinnosti
1992 Batman se vrací
Pole lásky
1991 Frankie a Johnny
1990 Ruský dům
1989 Báječní Bakerovi hoši
1988 Manželství s mafií
Nebezpečné známosti
Tequila Sunrise
1987 Amazonky na Měsíci
Power, Passion and Murder (TV film)
Tales from the Hollywood Hills: Natica Jackson (TV film)
Čarodějky z Eastwicku
1986 Sladká svoboda
1985 Do noci
Jestřábí žena
1983 Zjizvená tvář
1982 Pomáda 2
1981 Callie & Son (TV film)
Charlie Chan a kletba Dračí královny
Children Nobody Wanted, The (TV film)
Splendor in the Grass (TV film)
1980 A zase zamilovaná
The Hollywood Knights
1979 Solitary Man, The (TV film)

TV seriály

1996 Muppets Tonight! (TV seriál)
1994 Simpsonovi (TV seriál)
Tentokrát o lásce (S06E03)
1993 Simpsonovi (TV seriál)
Poslední pokušení Homera Simpsona (S05E09)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2005 Shadows of the Bat: The Cinematic Saga of the Dark Knight - Dark Side of the Knight
2004 V záři reflektorů (TV seriál)
2003 Making of: Sinbad Legend of the Seven Seas, The
2002 Becoming Sam
De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros - a.z.
2000 What Lies Beneath: Constructing the Perfect Thriller (TV film)
1999 Telling the Story of Us (TV film)
1998 The Uttmost

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2012 Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2011 Zblízka (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2002 74. Annual Academy Awards (TV pořad)
1999 Exclusif (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1997 The 49th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 47th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 65th Annual Academy Awards (TV pořad)
1987 Weekend Today (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Hudební videoklipy

1995 Coolio feat. L.V. - Gangsta's Paradise (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace