foto

Sinbad

  • nar. 10.11.1956 (61 let)
    Benton Harbor, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Letadla: Vitamočka - Letecká show
2013 Letadla
2008 Cuttin Da Mustard
2007 Stompin'
2002 Crazy as Hell
O perníkové chaloupce
Treading Water
2000 Ready to Run (TV film)
1999 Redd Foxx: The E! True Hollywood Story (TV film)
1998 Sinbad: Nuthin' But the Funk (TV film)
1997 Good Burger
1996 Cherokee Kid (TV film)
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Prezidentův syn
Rolničky, kam se podíváš
Sinbad: Son of a Preacher Man (TV film)
1995 Nevítaná návštěva
1994 Aliens for Breakfast (TV film)
1993 Muž meteor
Šišouni v New Yorku
1991 Nezbytná tvrdost
Sinbad and Friends: All the Way Live... Almost! (TV film)
1990 Sinbad: Brain Damaged (TV film)
1989 That's Adequate
1986 Nádherné prázdniny (TV film)

TV seriály

2008 Griffinovi (TV seriál)
Příběhy ze třetí (S07E06)
2007 Slacker Cats (TV seriál)
2000 Remarkable Journey, The (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Keep On Cruisin' (TV seriál)
1986 Redd Foxx Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Michael Bolton's Big, Sexy Valentine's Day Special
2002 Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
1995 Comedy Salute to Andy Kaufman, A (TV film)
1993 Bill Nye, the Science Guy (TV seriál)
1992 Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
1990 Help Save Planet Earth (TV film)

TV pořady

2012 Eric Andre Show, The (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2000 Miss Universe Pageant (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1992 Circus of the Stars and Sideshow (TV pořad)
Comic Relief V (TV pořad)
Free to Laugh: A Comedy and Music Special for Amnesty International (TV pořad)
Muhammad Ali's 50th Birthday Celebration (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1978 Big Laff Off, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace