foto

Brandi Kalish

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 How May We Hate You? (TV film) - set dekoratér
2016 Alleluia! The Devil's Carnival - set dekoratér
2014 Cooties - set dekoratér
2012 The Devil's Carnival - set dekoratér
2006 Animovaný život (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Smrt nás spojí (TV seriál) - set dekoratér
Co s námi bude dál (S02E10) - set dekoratér
Za to můžu já, ne ty (S02E09) - set dekoratér
Musela jsi to být ty (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2019 Smrt nás spojí (TV seriál) - set dekoratér
Musíš jít (S01E10) - set dekoratér
Budu upřímná (S01E09) - set dekoratér
Zkus mě zastavit (S01E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál) - set dekoratér
We Were Having Such A Nice Day (S05E12) - set dekoratér
Four Goddamn More Days (S05E11) - set dekoratér
Magical Thinking (S05E10) - set dekoratér
další epizody (12)
Silicon Valley (TV seriál) - set dekoratér
Exit Event (S06E07) - set dekoratér
RussFest (S06E06) - set dekoratér
Tethics (S06E05) - set dekoratér
další epizody (7)
2018 Silicon Valley (TV seriál) - set dekoratér
Fifty-One Percent (S05E08) - set dekoratér
Initial Coin Offering (S05E07) - set dekoratér
Artificial Emotional Intelligence (S05E06) - set dekoratér
další epizody (8)
2017 Bílá sláva (TV seriál) - set dekoratér
Ghosted (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Vlčí mládě (TV seriál) - set dekoratér
The Wolves of War (S06E20) - set dekoratér
Broken Glass (S06E19) - set dekoratér
Genotype (S06E18) - set dekoratér
další epizody (15)
2016 Vlčí mládě (TV seriál) - set dekoratér
Radio Silence (S06E05) - set dekoratér
Relics (S06E04) - set dekoratér
Sundowning (S06E03) - set dekoratér
další epizody (15)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál) - set dekoratér
Vlčí mládě (TV seriál) - set dekoratér
Status Asthmaticus (S05E10) - set dekoratér
Lies of Omission (S05E09) - set dekoratér
Ouroboros (S05E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2014 Legit (TV seriál) - set dekoratér
Honesty (S02E13) - set dekoratér
Sober (S02E12) - set dekoratér
Weekend (S02E10) - set dekoratér
další epizody (12)
Wilfred (TV seriál) - set dekoratér
Happiness (S04E10) - set dekoratér
Resistance (S04E09) - set dekoratér
Courage (S04E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2013 Wilfred (TV seriál) - set dekoratér
Regrets (S03E13) - set dekoratér
Heroism (S03E12) - set dekoratér
Stagnation (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál) - set dekoratér
Batteries (S01E06) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky