foto

Damien Chazelle

  • nar. 19.1.1985 (34 let)
    Providence, Rhode Island, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Venezia IFF

  • 2016 -La La Land (Zlatý lev za nejlepší film)

BAFTA

Sundance FF

  • 2014 -Whiplash (Velká cena poroty za nejlepší hraný film)
  • 2014 -Whiplash (Cena diváků za nejlepší hraný film)
  • 2013 -Whiplash (Velká cena poroty za nejlepší krátkometrážní film)
  • 2013 -Whiplash (Cena poroty pro krátkometrážní film v kategorii fikce)

Toronto IFF

  • 2016 -La La Land (Cena diváků pro nejlepší film)

Los Angeles Film Critics Association

César Awards

AACTA International Awards

Florida Film Critics Circle Awards

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 První člověk
2016 La La Land
2014 Whiplash
2013 Whiplash
2009 Guy and Madeline on a Park Bench

TV seriály

2018 The Eddy (TV seriál)

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 Oscar 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(341)