foto

Damien Chazelle

  • nar. 19.1.1985 (34 let)
    Providence, Rhode Island, USA

Zajímavosti o tvůrci (10)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 První člověk
2016 La La Land
2014 Whiplash
2013 Whiplash
2009 Guy and Madeline on a Park Bench

TV seriály

2018 The Eddy (TV seriál)

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 Oscar 2017 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(341)