foto

Miguel Such

  • nar. 15.12.1976 (44 let)
    Palma, Majorca, Islas Baleares, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pies y corazones
2018 Fishbone
La entrevista
2017 Escalero
Escobar
2013 El amor y otras desgracias
2011 Barva oceánu
2009 Stigmata
2007 Guantanamero
Vida abismal, La
2001 Tiempos de azúcar

TV seriály

2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
Una bala para el Rey (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
R.I.S. Científica (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1997 Más que amigos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Dokumentární

2005 La casa de mi abuela

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky