foto

Henrich Plátek

  • nar. 28.3.1971 (49 let)
    Gelnica, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Roboto
2015 Wilsonov
2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
1996 Modrá ruža (TV film)
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Zlatý kolovrátok (TV film)
1993 Handrigula (TV film)
1990 R.S.C.
Šípková Růženka
1988 Spoločník pána veľkomožného (TV film)
Žartovné rozprávky (TV film)
1987 Tá tajovská voda mútna (TV film)

TV seriály

2019 Delukse (TV seriál)
Madonna (E14)
Prorock (E12)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Kontrola (E06)
2008 Panelák (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)

Divadelní záznam

1991 Od mítingu k mítingu (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
2000 Je to možné? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky