foto

Daniel Quinn

  • nar. 19.8.1956
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 4.7.2015 (58 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fembot
2017 Fetish Factory
Get the Girl
2016 Codex
Deadly Signal
2015 The Bride He Bought Online
2013 Fízlové, hajzlové
2012 Karaoke Man
Sezení
Wrong Cops: Chapter 1
2010 Rubber
2008 Hancock
2006 Paličatý všeuměl
2005 Heads N TailZ
Zázrak u Sage Creek
2002 Projekt Viper (TV film)
2001 Pavouci 2
Žít ve strachu
2000 Little Pieces
Slice & Dice
1998 Riskantní sázka
1997 Angry Dogs
1995 Anděl pomsty (TV film)
Scanner 2: Volkinova pomsta
1994 Americanski Blues (TV film)
Amerikanskiy Blyuz (TV film)
Scanner: Policajt
1993 Nejvyšší spravedlnost
Poslední psanec (TV film)
1992 Šéfka (TV film)
1991 Děvka
Kovboj Conagher (TV film)
Motorama
The Chase (TV film)
1990 Impuls
So Proudly We Hail (TV film)
Zběsilost v srdci
1989 Smrtící rána
Taneční akademie 2

TV seriály

2010 Twentysixmiles (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Lucky (S03E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sight Unseen (S01E07)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Jose Chung "Od jinud" (S03E20)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
Znamení růže (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Druhá vlna (S01E04)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Codex

Host

TV pořady

2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace