foto

Dragan Despot

  • nar. 14.7.1956 (64 let)
    Mostar, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mrtve ribe
2015 Básník, který málem zabil Hitlera
2012 Cvjetni trg
2007 Kradljivac uspomena
2005 Pusca Bistra
2003 Ispod crte
Jezdec
2001 Polagana predaja
1996 Sedma kronika
1993 Dok nitko ne gleda
1992 Baka bijela (TV film)
Sokak triju ruza
1991 Priča iz Hrvatske
1987 Dom Bergmanovih (TV film)
1984 U pozadini (TV film)
1979 Povratak

TV seriály

2016 Novine (TV seriál)
2013 Zora dubrovacka (TV seriál)
2004 Naša mala klinika (TV seriál)
1990 Tudjinac (TV seriál)
1986 Putovanje u Vucjak (TV seriál)
1982 Smogovci (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1979 Matyáš Sándor (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)

Dokumentární

2018 Velikani hrvatskog glumista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky