foto

Valerij Barinov

  • nar. 15.1.1946 (74 let)
    Žilino, Orelská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ja podarju těbe pobedu
2018 Ljubov i Sax
Mrtvé vlaštovky
2017 Komandir Poljarnoj zvezdy
2016 Mama
Vselenskij zagovor
2015 Vdvojom na ldině
2014 Zdrastě, ja vaš papa!
2011 Dům větru
2010 Na oščup
2009 Koncert
Kromov
2008 2-Assa-2
Samyj lučšij film
2007 Děň vyborov
Ironie osudu II
Krizis Very (TV film)
Nic osobního
Vaněčka
2005 Trebujetsja ňaňa
2004 Russkoje
Vjanět-propadajet (TV film)
Řidič pro Věru
2000 Dom dlja bogatych
1999 Něznajka na Luně 2
1998 Klassik
1996 Agape
Printsipyalnyy i zhalostlivyy vzglyad
1991 Igra na milliony
Volkodav
1990 Nautilus
V polose priboja
1989 Kňaz Udača Andrejevič
1988 Prosti nas, sad... (TV film)
1987 Aborigen
V Krymu ně vsegda leto
Vězučaja
1985 Pjať minut stracha
1982 Mexiko v plamenech - Rudé zvony
1981 Dve stročki melkim šriftom
Rodnik
1980 Višňovyj omut

TV seriály

2018 Petěrburgskij roman (TV seriál)
Šachmatnaja koroleva (TV seriál)
2016 Iz Sibiri s ljubovju (TV seriál)
2015 Bez svidětělej 2 (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 13 (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
Slava (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
2013 Umnik (TV seriál)
2012 Angel v serdce (TV seriál)
Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Bez svidětělej (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Pamjatnyj děň (E14)
Rasplata (E12)
další epizody (6)
2011 Kontrigra (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Vizit damy (S01E11)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Metka Vudu (S01E04)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dolgaja noč mertveca (S03E02)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Krovavyj otpusk (S03E07)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sindikat killerov (S01E04)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lev Tolstoj i Dziga Věrtov: Dvojnoj portret v interere epochi

Divadelní záznam

2005 Bešenyje děngi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky