foto

Boris Galkin

  • nar. 19.9.1947 (72 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Udivi meňa (TV film)
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2010 Otstavnik 2 (TV film)
2009 Otstavnik (TV film)
2008 Hon na Werwolfa
Zpátky na frontě
2007 07-j meňajet kurs
2006 Sdvig
1995 Mužskoj talisman
1991 Krov za krov
Ljubov na ostrove smerti
Poka grom ně grjanět
1990 Palach
Roj
1989 Kňaz Udača Andrejevič
Smirennoje kladbišče
1988 Rabota nad ošibkami
1987 Akce
Slaměné zvony
Zerkalo dlja geroja
1986 Obviňajetsja svaďba
1985 Matvejeva radosť
1984 Odin i bez oruzhiya
1982 Putěšestvije budět prijatnym
1981 Ožidanije polkovnika Šalygina
Protiútok
1980 Bělyj sněg Rossii
Graždanin Ljoška
Kapitan Sovri-golova (TV film)
Lidé v oceánu
1979 Goluboj karbunkul (TV film)
1978 V ostře sledovaném pásmu
1976 Sentimentální román
1974 Svůj mezi cizími
1972 Sveaborg (TV film)
1969 Echo daljokich sněgov
1962 Propustka na břeh

TV seriály

2014 Doroga domoj (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Domušniki (S01E24)
U vsech na glazach (S01E21)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
další epizody (15)
2010 Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2009 Ochota na Vervolfa (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)

Dokumentární

2017 What the Kind of a Commander He Is

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky