foto

Michal Čeliš

  • nar. 22.11.1983 (36 let)
    Praha, Československo

Kontakt

  • Strašnické Divadlo
    Solidarity 1986/53
    100 00
    Praha 10

Herecká filmografie

Filmy

2010 TACHO
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)
2005 Vytrženo z kontextu (amatérský film)
2001 Vůně vanilky (TV film)

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Syndrom zlomeného srdce (S02E71)
2017 Policie Modrava (TV seriál)
Vražda u plavebního kanálu (S02E07)
2015 Mamon (TV seriál)
Kapitola 1: Oběť (E01)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velká sestra (S01E08)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Poste restante (TV seriál)
Zase doma (E06)
Vyprávěj (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2008 Lidový rok