foto

Roger Mason

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Zelos
2013 The Outlaw Michael Howe
2009 Fortune
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
September
2005 Man Thing
The Extra
2003 Long Lunch, The
Mořské panny (TV film)
2001 Cizinec na útěku
1999 Airtight (TV film)
1998 Day of the Roses (TV film)
Dead Letter Office
1995 Hajzl (TV film)
1994 Gino
Sedmé patro
1993 Obchod se zločinem (TV film)
1990 Aya
1975 L'homme du fleuve

TV seriály

2016 Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
The Principal (TV seriál)
2014 Kód (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Three Delivery (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)

Dokumentární

2014 Borderland (TV seriál)
2010 Zázraky (TV seriál)
2002 Horses: The Story of Equus
2001 Australians at War (TV seriál)
1998 Africké sloní království

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky