foto

Ingeborga Dapkunajtě

  • nar. 20.1.1963 (55 let)
    Vilnius, Litva, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Matilda
Pro ljubov. Tolko dlja vzroslych
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
Zimy ně budět
2013 Antalija
2012 30 Beats
Reklama
2010 Apelsinovyj sok
2009 Krycí jméno: Farewell
Veselčaki
2008 Morfij
Nová Země
Transport
2007 Hannibal - Zrození
2005 Nočnoj prodavec
2004 25 degrés en hiver
2003 Hlavní podezřelý: Poslední svědek (TV film)
Oblek
Polibek života
Ztracený princ (TV film)
2002 Odinočestvo krovi
Válka
2000 Ve stínu upíra
1999 Moskva
Sex a smrt (TV film)
Sunburn
1997 Sedm let v Tibetu
1996 Kirjad idast
Mission: Impossible
Vražedná dohoda (TV film)
1994 Katia Ismaïlova
Unaveni sluncem
1993 Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
1991 Ciniki
1989 Interděvočka
1988 Oseň, Čertanovo...
Trinadcatyj apostol
1987 Krasnyj cvět paporotnika
Voskresnyj děň v adu
Zagadochnyj naslednik
1986 Igra chameleona
Nočnyje šjopoty
1984 Moje malá žena

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
2017 Most (TV seriál)
Okupace (TV seriál)
Februar, del 2 (S02E08)
Februar, del 1 (S02E07)
Januar (S02E06)
další epizody (8)
2016 Pjanaja firma (TV seriál)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (10)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
Galifax (E06)
další epizody (7)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Kaťa (TV seriál)
2004 Bodies (TV seriál)
1999 Big Bad World (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1993 Zlatá horečka: Úprk do Squaw Creek (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1990 Nikolai Vavilov (TV seriál)

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace