foto

Laure Marsac

  • nar. 18.2.1970 (50 let)
    Paříž, Ile-de-France, Francie

Biografie

Narodila se 18. února v Paříži. Není právě nejžhavější hvězdou stříbrného plátna, ale vypracovala se s pílí a sáhla po každé příležitosti. Brala taneční a divadelní lekce, účastnila se největších divadelních workshopů. To se jí zúročilo hned při první příležitosti, a sice ve filmu THE PIRATE, za který dostala Césara. Vzala pár menších rolí v televizních filmech, ale než stihla zase zapadnout, vyhrála konkurz do Romea Julie v jednom z majoritních Pařížských divadel.

Julie ale nejde hrát celý život a tak přijala i roli, díky které se pravděpodobně díváte na tento profil. Obnažené blondýny v INTERVIEW S UPÍREM. Po takovém výkonu je standartní postup užít si pár minut slávy a upadnout v zapomnění. A to se také na americkém "trhu" stalo, nikdy už nic amerického nenatočila. O to větší úspěchy slavila na domácí půdě.

V současnosti režíruje filmy, jejichž scénáře sama píše. Stále ale bere zavděk i seriálovými rolemi. Byla by škoda si ji pamatovat jen jako holku, která v Interview s upírem ukázala celé tělo. Skrývá se v ní talentovaná herečka.

Jaroslav "victim42" Adam

Herecká filmografie

Filmy

2017 Parole contre Parole (TV film)
2015 Casanova (TV film)
2014 Borderline (TV film)
Entre vents et marées (TV film)
Jacky au royaume des filles
2013 Pomsta v Paříži
2012 L'Homme de ses rêves (TV film)
2011 L'amour encore plus vache (TV film)
Ni Vu, Ni Connu (TV film)
2010 Přirozená láska (TV film)
Tête de Turc
2009 Je suis venu pour elle
La Reine des pommes
2008 Veřejný nepřítel č. 1: Epilog
2007 La clef
Quatrième morceau de la femme coupée en trois, Le
2004 L'homme qui venait d'ailleurs (TV film)
2003 Záhadné zmizení (TV film)
1998 Secret défense
1997 Infidèles, Les (TV film)
La Divine Poursuite
1996 Hit Me
Rainbow pour Rimbaud
1995 Un si bel orage (TV film)
1994 Caprices de Marianne, Les (TV film)
Interview s upírem
Královna Margot
1993 Chambre froide (TV film)
Taxi de nuit
1992 Un bout de Challenger
Un vampire au paradis
1991 Děti vlků (TV film)
1990 Tumultes
1987 L'Homme voilé
Les fous de Bassan
1984 La pirate

TV seriály

2014 Détectives (TV seriál)
Saccage (S02E05)
Mister Ken (S02E04)
Adjugé vendu (S02E03)
další epizody (4)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Massacre à la sulfateuse (S04E01)
2012 Clash (TV seriál)
Duo (TV seriál)
2010 Nováčci (TV seriál)
24 heures presque chrono (S05E07)
2009 L'internat (TV seriál)
2008 Scalp (TV seriál)
2007 Camarades, Les (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
2000 Duelles (TV seriál)
1999 Décollage immédiat (TV seriál)
La crim' (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Un esprit clairvoyant (S03E02)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)
1982 Cinéma cinémas (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2006 Jour de fête (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky