foto

Jolie Anna Andreatta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2003 Hollywoodské manželky (TV film)
2002 Najděte stopu (TV film)
Válka surfařů
2001 Blondýnka (TV film)
2000 Ženy noci
1999 Slečna Anya (TV film)
1998 V zajetí vln
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Chřestýši (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Call Girl

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Union Leader (E03)
The Superintendent (E02)
The Alderman (E01)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Promises, Promises (S08E03)
Pecking Order (S08E02)
Right-Hand Man (S08E01)
další epizody (7)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Donna (S07E10)
Shame (S07E09)
100 (S07E08)
další epizody (16)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
další epizody (14)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Faith (S05E10)
Mea Culpa (S05E08)
Toe to Toe (S05E05)
další epizody (11)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Gladiátoři (S04E10)
Odchod (S04E09)
Slabiny (S04E08)
další epizody (16)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Zůstaň (S03E10)
Zlá víra (S03E09)
Koncovka (S03E08)
další epizody (16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
V poslední chvíli (S02E10)
Nečekaný obrat (S02E09)
Zpátky do minulosti (S02E08)
další epizody (10)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Pravidla hry (S01E11)
Fiktivní společnost (S01E10)
další epizody (9)
2009 Zapomenutí (TV seriál)
Eleventh Hour (TV seriál)
Medea (E18)
Olfactus (E17)
Subway (E16)
další epizody (8)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Flesh (E09)
Titans (E08)
Surge (E07)
další epizody (8)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Čínská krabička (S04E10)
Komiks (S04E09)
Zákaz (S04E08)
další epizody (23)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Vražedný chat (S03E11)
Projekt Brutus (S03E10)
Ochrana přírody (S03E09)
další epizody (24)
2005 V utajení (TV seriál)
Immigrant (S01E07)
Family (S01E06)
Soldier (S01E05)
další epizody (7)
Vražedná čísla (TV seriál)
Spáleniště (S02E11)
Spor o kosti (S02E10)
Jed (S02E09)
další epizody (23)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Wind on Water (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky