foto

Ladislav Šamlot

  • nar. 13.9.1926
    Plzeň, Československo
  • zem. 6.5.2010 (83 let)
    Brno, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Námluvy (TV film)
1993 Kaspar Hauser
1989 Jízda králů (TV film)
Poklad rytíře Miloty
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O písaři Tomáškovi (TV film)
Ticho v soudní síni (TV film)
1986 Šílenec (TV film)
1985 Plukovník Starbottle a krásná žalobkyně (TV film)
Poslední žertík (TV film)
1983 Komtesa Mary (TV film)
1981 Obyčejný důvod (TV film)
1978 Pán na inzerát (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1975 Přebytečná pravda (TV film)
1973 Spolužáci (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
1967 Traktér u královny Pedauky (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1975 Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Divadlo (S01E05)
Polénko (S01E02)
Parohy (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace