foto

Hideaki Takizawa

  • nar. 29.3.1982 (37 let)
    Hachioji, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kodomo cukai
2014 HAMU: kóan keisacu no otoko (TV film)
2012 Akutô (TV film)
2008 Kokuchi Sezu (TV film)
Yukinojo Henge (TV film)
2007 Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
Romio to Jurieto
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
1997 Time Keepers (TV film)
1996 Dareka ga Dareka ni Koishiteru (TV film)

TV seriály

2019 Kokó no mesu (TV seriál)
2016 Nezumi, Edo o haširu 2 (TV seriál)
Seisei suru hodo, aišiteru (TV seriál)
2014 Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
2013 Mayonaka no Panya-san (TV seriál)
2009 Orutorosu no inu (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
2002 Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Antíku (TV seriál)
Strawberry on the Shortcake (TV seriál)
2000 Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1999 Madžo no džóken (TV seriál)
Shin Oretachi no Tabi (TV seriál)
1998 News no onna (TV seriál)
1995 Kaiki Club (TV seriál)
Za Chefu (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky