foto

Masaki Aiba

  • nar. 24.12.1982 (36 let)
    Čiba, Čiba, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
2014 Miracle: Debikuro-kun no koi to maho
Pikanchi Half: Life is Hard Tabun Happy
2011 Freeter, Ie o Kau. SP
2010 Poslední slib (TV film)
2007 Kiiroi namida
2006 Triple Kitchen (TV film)
2004 Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy
2002 Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy

TV seriály

2018 Boku to šippo to Kagurazuka (TV seriál)
2017 Kizoku Tantei (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2014 Rasuto Hopu (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 Bartender (TV seriál)
2009 My Girl (TV seriál)
2008 VS. Arashi (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
2001 Mukodono! (TV seriál)
1999 Kowai Nichiyobi (TV seriál)
P.P.O.I. (TV seriál)
1998 Šónen-tači (TV seriál)
1997 Bokura no júki (TV seriál)

Dokumentární

2012 日本列島 いきものたちの物語

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace