foto

Geri B. Oppenheim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2011 Bláznivá, zatracená láska
2009 Kámoš k pohledání
1995 Mutant
1994 Všechno je dovoleno!
1993 Tina Turner
1991 Wizards of the Demon Sword
1990 Bad Girls from Mars

TV seriály

2011 Whitney (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Drzá Jordan (TV seriál)
Is That Plutonium in Your Pocket, or Are You Just Happy to See Me? (S03E04)
Til Death Do Us Part (S03E03)
Slam Dunk (S03E02)
další epizody (4)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Dead Wives' Club (S02E19)
další epizody (12)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
One Twelve (S02E06)
další epizody (20)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Digger: Part 2 (S01E09)
Digger: Part 1 (S01E08)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky