foto

Charlene Gleeson

  • nar. Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Herself
2018 The Comeback
2014 American Dream, The
Drákula: Neznámá legenda
2013 Raptor Ranch
2009 Monstrum z bažin

TV seriály

2016 Penny Dreadful (TV seriál)
Věčná noc (S03E08)
Odliv (S03E07)
Nejlítější šelma (S03E06)
2009 Roy (TV seriál)
2008 Raw (TV seriál)
2007 Trouble in Paradise (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky