foto

Dewi Humphreys

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Peter Pan Goes Wrong (TV film)
2006 The Only Boy for Me (TV film)
2003 Bottom Live 2003: Weapons Grade Y-Fronts Tour
2001 Bottom 2001: An Arse Oddity
Harry Enfield Presents Tim Nice But Dim's Guide to Being a Bloody Nice Bloke (TV film)
Harry Enfield Presents Wayne and Waynetta's Guide to Wedded Bliss (TV film)
1999 The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)

TV seriály

2019 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (7)
2018 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S05E07)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
další epizody (13)
2017 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S04E01)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (7)
2016 Still Open All Hours (TV seriál)
Christmas Special (S03E01)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
2015 Still Open All Hours (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Christmas Special (S02E01)
2014 Mountain Goats (TV seriál)
Still Open All Hours (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
2013 Still Open All Hours (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Wright Way, The (TV seriál)
2011 Mount Pleasant (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
2009 School of Comedy (TV seriál)
The Old Guys (TV seriál)
2008 Beehive (TV seriál)
Teenage Kicks (TV seriál)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Život začíná v padesáti (S07E09)
Rozejít se není těžké (S07E08)
S Abi na věky (S07E07)
další epizody (9)
2006 Moje rodina (TV seriál)
Srdce Vánoc (S06E08)
Umění být Susan (S06E07)
A další zvířena (S06E06)
další epizody (8)
2005 According to Bex (TV seriál)
The Green Green Grass (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Oslava jako řemen (S05E16)
2004 Nighty Night (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Nesem vám noviny (S05E15)
Zubní šílenství (S05E14)
Kniha lásky (S05E13)
další epizody (14)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Okno nebo život (S04E13)
Svědek (S04E12)
další epizody (14)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Vánoční absťák (S05E08)
Vydírání (S05E07)
Žvásty (S05E06)
další epizody (8)
2002 Moje rodina (TV seriál)
Vánoční zvonky (S03E14)
Kukaččí hnízdo (S03E13)
Pomsta (S03E12)
další epizody (14)
2001 High Stakes (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Křehké vztahy (S02E13)
Ben chce být milionářem (S02E12)
Poslední večeře (S02E11)
další epizody (13)
2000 Brand Spanking New Show (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Love and Marriage (S02E04)
Celebrity Vicar (S02E03)
Dibley Live (S02E02)
1997 Bloomin' Marvellous (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Engagement (S02E01)
1996 Nikdykde (TV seriál)
As Above, So Below (E06)
Down Street (E05)
Blackfriars (E04)
další epizody (6)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
The Vicar of Dibley (TV seriál)
Animals (S01E06)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
další epizody (6)
1993 Chef! (TV seriál)
1991 2point4 Children (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky