foto

Forest Sala

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2014 Sedmý syn
2013 Metallica: Through the Never
2012 Pí a jeho život
2010 Dcera jako rukojmí
2009 Holka z města
Vznešenej život
2006 Život jde dál
2005 Dlouhý víkend
Global Frequency (TV film)
Tajemná posedlost
Vražedné vzpomínky
2004 Dotek zla (TV film)
Ranč (TV film)
Scooby-Doo 2: Nespoutané příšery
2003 Italské prázdniny
Šílený rande
2001 Vzhůru nohama
Černá díra
2000 We All Fall Down
1995 Skrýš

TV seriály

2018 Cestovatelé časem (TV seriál)
Naomi (S03E05)
Perrow (S03E04)
Ilsa (S03E01)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Cestovatel 0027 (S02E08)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Kathryn (S01E10)
Hall (S01E04)
Aleksander (S01E03)
další epizody (4)
Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
Chronologie bolesti (S04E12)
Přirozený výběr (S04E11)
další epizody (11)
2015 Motiv (TV seriál)
Problém Maria (S03E13)
Frampton jedná (S03E12)
Amatéři (S03E11)
další epizody (13)
2014 Motiv (TV seriál)
Pro tebe zemřu (S02E13)
Polibek smrti (S02E12)
Kulka pro Joeyho (S02E11)
další epizody (13)
2013 Motiv (TV seriál)
Ten, co vyváznul (S01E13)
Nelítostná (S01E12)
Brutál (S01E11)
další epizody (13)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
The Exchange (E08)
The Reunion (E07)
The Trader (E06)
další epizody (7)
Kyle XY (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
Lockdown (S02E12)
2005 Reunion (TV seriál)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Z masa a kostí (S01E08)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
Svoboda nade vše (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Biogeneze (S06E22)
Výlet do hor (S06E21)
Pondělí (S06E14)
1998 Akta X (TV seriál)
Začátek (S06E01)
Šálení smyslů (S05E19)
Americká varianta (S05E18)
další epizody (13)
1997 Akta X (TV seriál)
Emily (S05E07)
Koleda (S05E06)
Postmoderní Prométeus (S05E05)
další epizody (6)
1996 Poltergeist (TV seriál)
The Signalman (S01E19)
The Inheritance (S01E18)
The Bones of St. Anthony (S01E17)
další epizody (19)
1995 Highlander (TV seriál)
Double Eagle (S04E05)
Leader of the Pack (S04E04)
The Innocent (S04E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky