foto

Shane Nickerson

  • nar. 27.8.1971 (49 let)
    Fairfax, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Tenká růžová čára

TV seriály

2018 Black-ish (TV seriál)
Dog Eat Dog World (S04E19)
2014 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Up All Night (TV seriál)
New Year's Eve (S01E12)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2002 První pondělí (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Four (S02E14)
2001 Přátelé (TV seriál)
Jak to Rachel řekla (S08E03)
Akta X (TV seriál)
Daemonicus (S09E03)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Přátelé (TV seriál)
Joey a Porsche (S06E05)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Dude Perfect: Backstage Pass

Tvůrcovská filmografie

TV pořady

2011 Kruťárny (TV pořad)
2009 Fantasy Factory (TV pořad)

Host

TV pořady

2012 TableTop (TV pořad)
2009 Fantasy Factory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky