foto

Gaius Charles

  • nar. 2.5.1983 (36 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Gaius Charles se narodil 2. května 1983 na New Yorském Manhattanu. Později žil v Queensu a New Yersey. Tam se odstěhoval v době, kdy navštěvoval střední školu. V roce 2001 absolvoval a šel studovat Carneige Mellon University. Studoval obor drama a hrál v několika školních inscenacích.

První filmová role si ho našla v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ÚTVAR PRO ZVLÁŠTNÍ OBĚTI a potom přišla jeho největší šance. Dostal roli Briana „Smashe“ Williamse ve sportovním seriálu FRIDAY NIGHT LIGHTS. Jeho postava byla jednou z nejdůležitějších pro první dvě série.

Poté co opustil FRIDAY NIGHT LIGHTS tak se objevil v několika divadelních představeních a zúčastnil se i divadelního festivalu v Massachusetts. V roce 2009 natočil dva filmy, válečný THE MESSENGER a TOE TO TOE. O rok později si zahrál menší role v SALT a GANGSTEŘI.

Gaius je křesťan a svou víru projevuje ve svých prohlášeních. Tvrdí, že „Bůh je ta jediná věc co mě dostala až sem.“ Mezi jeho zájmy patří mluvení na veřejnosti, box a letectví. Jak si mnozí domysleli, tak jeho jméno je poctou Ceasarovi, který měl stejné křestní jméno.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2016 Batman: Bad Blood
2015 The Stanford Prison Experiment
2010 Gangsteři
Salt
2009 The Messenger

TV seriály

2019 God Friended Me (TV seriál)
Scenes From an Italian Restaurant (E16)
Two Guys, a Girl, and a Thai Food Place (E15)
The Trouble with the Curve (E14)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Leah (S01E08)
další epizody (9)
2016 Aquarius (TV seriál)
Blackbird (S02E10)
Sexy Sadie (S02E09)
Piggies (S02E07)
další epizody (4)
Mrtvý bod (TV seriál)
Zabití v boji (S01E12)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Watchdogs (S03E14)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
Why? (S01E09)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
další epizody (4)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Strach z neznáma (S10E24)
Nikdy to nedopadne dobře (S10E23)
Nikdy se k sobě nevrátíme (S10E22)
další epizody (12)
2013 Drunk History (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Bojuj za svá práva (S10E12)
Člověk na Měsíci (S10E11)
Někdo, koho jsem znala (S10E10)
další epizody (25)
2012 Chirurgové (TV seriál)
Utíkej, holka, utíkej (S09E09)
Nebezpečná soutěživost (S09E08)
Má to tak být (S09E07)
další epizody (9)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oheň (S09E21)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Pan Am (TV seriál)
Truth or Dare (E07)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fight (S09E08)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace