foto

Natálie Mukařovská

  • nar. 14.10.1956 (60 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Podzimní návrat
1999 Startování za tepla (TV film)
1998 Harumpant (TV film)
1994 Noční stráž (TV film)
Prosté krutosti (TV film)
1993 Anatol (TV film)
Na krásné vyhlídce (TV film)
Racek (TV film)
1992 Sci-fi aneb Slavný Peterka (TV film)
1991 Sen o bílém volu (TV film)
1988 Bude řeč o penězích (TV film)
1987 Satelit (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1985 Dokonalá finta (TV film)
Výměna (TV film)
1983 Rovnováha (TV film)
1979 Hedvika (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace