foto

Robert Petrovicz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2008 Nájemný vrah (TV film)
2002 Mrtvá zóna
Shadow Realm (TV film)
2000 Prostředníci

TV seriály

2017 Imaginary Mary (TV seriál)
Pilot (E01)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál)
Loučení (S03E18)
Ledové jádro (S03E17)
Vše zapomenuto (S03E16)
další epizody (10)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Věc Heuropulos (S03E08)
Dvě Slunce (S03E07)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
další epizody (8)
2007 Heuréka – město divů (TV seriál)
Noc v Global Dynamics (S02E13)
Není všechno zlato co se třpytí (S02E12)
Objekt touhy (S02E11)
další epizody (12)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Jednou za život (S01E12)
Pravidla cvokárny (S01E11)
Nachový opar (S01E10)
další epizody (11)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Into the Heart of Darkness (S05E10)
Revelations (S05E09)
další epizody (11)
2005 Mrtvá zóna (TV seriál)
A Very Dead Zone Christmas (S04E12)
Saved (S04E11)
Coming Home (S04E10)
další epizody (12)
2004 Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Instinct (S03E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
The Combination (S02E18)
The Mountain (S02E17)
další epizody (19)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Destiny (S01E13)
Shaman (S01E12)
Dinner with Dana (S01E11)
další epizody (13)
Smallville (TV seriál)
Vyděrač (S01E09)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Now He's Coming Up the Stairs / Used Car (E04)
A View Through the Window / Quiet Please (E03)
The Passenger List / The Bokor (E01)
Smallville (TV seriál)
Pod kůží (S01E08)
Podivná dieta (S01E07)
Tajemství mládí (S01E06)
další epizody (7)
1999 Poltergeist (TV seriál)
The Beast Within (S04E22)
The Mephisto Strain (S04E20)
Sabbath's End (S04E19)
další epizody (17)
1998 Poltergeist (TV seriál)
Armies of the Night (S03E21)
The Last Good Knight (S03E20)
Out of Sight (S03E19)
další epizody (21)
1997 Poltergeist (TV seriál)
The Choice (S02E22)
Trapped (S02E21)
Let Sleeping Demons Lie (S02E20)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Prostředníci

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky