foto

Jošiko Óta

  • nar. 25.4.1936 (83 let)
    Amagasaki, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Čikjú ga ugoita hi
1995 2112 nen Doraemon tandžó
1989 Išii Hisaiči no nandakanda gekidžó
1988 Kidó keisacu Patlabor
1979 Kaitei čótokkjú Marine Express
1973 Dobrodružství medvídka Pandy
Panda a malá panda
1972 Panda a malá panda
1971 Damasarete moraimasu

TV seriály

2003 D.N. Angel (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1991 Čie-čan funsenki: Džarinko Čie (TV seriál)
1989 Aoi Blink (TV seriál)
Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
1986 Hikari no densecu (TV seriál)
1983 Kodžika monogatari (TV seriál)
1981 Jarinko Chie (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1979 Doraemon (TV seriál)
Kagaku nindžatai Gaččaman Fighter (TV seriál)
Sasurai no šódžo Nell (TV seriál)
1975 Manga Wanpaku ómukaši Kumkum (TV seriál)
Sógen no šódžo Laura (TV seriál)
Time bokan (TV seriál)
1974 Jim Button (TV seriál)
1973 Doraemon (TV seriál)
1971 Fušigi na Melmo (TV seriál)
Šin Obake no Q-Taró (TV seriál)
1969 Himicu no Akko-čan (TV seriál)
Kaitei šónen Marine (TV seriál)
1967 Bóken Gabotendžima (TV seriál)
Ribbon no kiši (TV seriál)
1965 Jungle taitei (TV seriál)
Učú Patrol Hopper (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky